top of page

Saldeau is een financiële dienstverlener op het gebied van het beheren van persoonlijke financiën. Saldeau biedt de volgende diensten aan: bewindvoering, inkomensbeheer, PGB-beheer en budgetcoaching. 

 

Saldeau richt zich op mensen die niet in staat zijn om hun financiën zelfstandig te beheren, ongeacht de reden. Gedacht moet dan worden aan mensen met een verstandelijke beperking, dementie, verslavingsproblematieken en/of financiële problemen.

 

 

Saldeau is een jonge en dynamische organisatie met uitgebreide ervaring in de financiële en zorgsector. De dossiers vallen binnen Saldeau onder de verantwoordelijkheid van professioneel bewindvoerder Roderick de Bruijn. Na zijn universitaire opleiding Accountancy is hij vele jaren werkzaam geweest in zowel de zorg- als de financiële sector. Door deze ervaring in beide sectoren is Saldeau in staat om de financiën van de cliënt efficiënt in kaart te brengen én de situatie (en eventuele vragen) van de cliënt sneller te begrijpen. Op deze manier is er een gezonde basis voor een prettige en succesvolle samenwerking.

 

 

Het resultaat van deze persoonlijke aandacht voor de cliënt is een stabiele financiële situatie. Daar waar mogelijk, probeert Saldeau zelfstandigheid van de cliënt na te streven. 

 

 

Saldeau is aangesteld door de Rechtbank Oost Brabant als professioneel bewindvoerder. Met als vestigingsplaats in de gemeente Geldrop is Saldeau actief in de regio Zuid Oost Brabant. Voornaamste gemeentes waarin onze cliënten gehuisvest zijn, zijn de gemeente Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende en Cranendonck (Maarheeze, Soerendonk en Budel).

 

Financiële kennis is daarbij een vereiste, het gevoel voor mensen een talent.

 

 

Saldeau, in rustig vaarwater.

 

WIE ZIJN WE

VRAGEN OF INFO?

Neem dan direct contact op via de chatbox rechts bovenaan de site  of met

 

Roderick de Bruijn

040 751 27 86

info@saldeau.nl

 

Profiel.jpg
bottom of page